Una gran pèrgola fa ombra als jardins del Cementiri Vell

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ja ha enllestit la construcció d'una gran pèrgola o umbracle als jardins del Cementiri Vell. Diumenge passat, la plaça va acollir el Mercat d'Intercanvi i Segona Mà, que durant dos mesos no s'ha celebrat per permetre la construcció de la pèrgola. 

Aquesta estructura, pensada per projectar ombra sobre una bona part de la plaça, respon a un dels projectes més votats als darrers Pressupostos Participatius

La creació d'ombra als espais públics de la ciutat és una de les principals demandes ciutadanes i, a més, va en la línia de l'estratègia municipal de lluita contra el canvi climàtic, en la qual proporcionar espais d'ombra és un dels objectius recollits.

La pèrgola, d'altra banda, reforçarà el paper dels jardins del Cementiri Vell com a espai adjacent al Centre Cívic Palmira Domènech. Diverses activitats públiques organitzades per aquest equipament municipal podran tenir lloc sota la pèrgola. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat