Una delegació de Gàmbia i Síria visita el Prat per conèixer com es fa la gestió de residus

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El passat 17 d’octubre, el Prat va rebre la visita d’una delegació de personal tècnic i polític de Gàmbia i Síria, acompanyats per la cap de servei  de cooperació internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona,  per conèixer com es fa a la nostra ciutat la gestió de residus.

Aquesta activitat s’emmarca en un projecte de cooperació tècnica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que permet l’intercanvi de coneixements i d’experiències que puguin contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per al 2030 arreu del món, i, en especial,  d'aquells relacionats amb la protecció del medi ambient.

Un dels objectius prioritaris del Pla Director de Cooperació, Justícia Global, Pau i Drets Humans 2018-2023 és aconseguir una ciutat més sostenible i  implicada realment en la protecció del medi ambient. Això comporta un treball conjunt i continuat dels àmbits de cooperació internacional i dels serveis urbans municipals.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat