Un episodi ambiental de contaminació per partícules en suspensió afecta el Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Direcció general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha declarat un episodi ambiental de contaminació per partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres (PM10) a diversos municipis de les comarques del Barcelonès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat, entre els quals el Prat.

Amb motiu d'aquesta declaració, l'Ajuntament del Prat prendrà mesures estblertes en el protocol corresponent, com suspendre activitats potencialment generadores de pols sempre que sigui tècnicament possible, regar amb aigua freàtica parcs i places no asfaltades i incrementar el reg dels carrers, entre altres mesures.

Recomancions sanitàries

És convenient que les persones amb malalties cardiovasculars o respiratòries moderin l’activitat a l’aire lliure. També es demana a tota la població evitar l’exercici físic intensiu a l’exterior.

Per reduir la contaminació es demana a la població que eviti els els desplaçaments en vehicle contaminant privat sempre que sigui possible, i que es prioritzin els desplaçametns a peu o en bicicleta, aprofitant la xarxa de bicicarrers del Prat. 

Aquestes mesures seran d’aplicació fins que es declari la fi de l’episodi de contaminació, prevista fins al diumenge.


 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat