Torna l’Aplec de la Tartana

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El diumenge, al voltant de la Granja de la Ricarda, concretament al pati sud, tindrà lloc una nova edició, la vint-i-cinquena, de l’Aplec de la Tartana. Es tracta d’una trobada que combina balls i música popular, actuacions de música, tallers per a tota la família, etc.

A més a més, tindrà lloc la 7a Plantada popular, que estarà amenitzada amb la música del grup Ministrers de Gràcia. En aquest cas, es plantaran arbustos i plantes autòctones entre la Granja de la Ricarda i els Horts municipals. Acompanyant la jornada, n’hi haurà parades d’entitats i de productes del camp de la Col·lecció etnològica Puig-Casas i de Cal Jaume del Bitxot. A dos quarts de dotze, n’hi haurà una gran ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat i, per acabar la jornada, n’hi haurà un fi de festa dinamitzat per la Colla Trabucaire del Prat.

És recomanable la inscripció a www.amicsdelprat.cat i us recordem que és totalment obligatori l’ús de la mascareta i que n’hi haurà control d’accessos i aforament.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat