Talls de trànsit durant el mes d’agost

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant uns dies de l’agost, dos carrers de la ciutat estaran tallats al trànsit per unes feines d’una empresa d’energia. Els detalls són els següents:

Per una banda, els dies 18, 19 i 20 d’agost, es tallarà el trànsit al carrer Enric Borràs, entre  els carrers del Pintor Isidre Nonell i de Sant Joaquim. L’accés als aparcaments afectats s’haurà de realitzar pel carrer del Pintor Isidre Nonell. En aquest cas, hi haurà afectacions en les línies PR1, PR3 i L10, que desviarà el seu recorregut pel carrer de lo Gaiter del Llobregat fins a arribar a les Moreres i recuperant l’itinerari a l’Avinguda Josep Anselm Clavé.

D’altra banda, els dies 31 d’agost, 1, 2, 3 i 4 de setembre, es tallarà la circulació de vehicles al carrer de Barcelona, entre Coronel Sant Feliu i carrer de Castella. El passatge Canalias canviarà de sentit de circulació per facilitar la mobilitat de l’entorn.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat