Tall de trànsit al carrer Enric Borràs

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La setmana que ve, el carrer d’Enric Borràs patirà un tall entre l’Avinguda Josep Anselm Clavé i Lo Gaiter del Llobregat. Les causes d’aquesta actuació són dues: per una banda, l’execució d’unes obres de substitució de la xarxa de clavegueram, i d’altra banda, un estudi sobre identificació de serveis del carrer que servirà per la reordenació del carrer. En aquest carrer, es preveu construir unes voreres més amples, continuant amb l'estratègia que recull el Pla d'Actuació Municipal (2020-2023) de pacificacions de carrer, es a dir, més amables per caminar de forma segura donant prioritat als vianants. 

A causa d’aquest tall, que durarà fins el divendres, els autobusos PR1, PR2, PR3 i L10 desviaran el seu recorregut pel carrer de les Moreres, Lo Gaiter del Llobregat i fins la Carretera de la Marina. La ciutadania que tingui un aparcament privat a la zona hi podrà accedir segons les indicacions que es col·locaran al mateix carrer.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat