Tall de trànsit al carrer Centre i canvi de sentit d'un tram del carrer Ignasi Iglésias

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir del proper dilluns, el carrer Centre patirà un tall de trànsit a causa de la construcció d’una instal·lació elèctrica de baixa tensió d’un edifici d’habitatges privats. Les actuacions també preveuen retirar els suports de formigó i fusta amb els cables elèctrics que fins ara penjaven.

Per tal de facilitar l’accés de vehicles a les zones d’aparcaments privats, l’Ajuntament ha procedit a canviar el sentit de la circulació del carrer Ignasi Iglésias, entre els carrers Manuel Bertran i Centre. Els vianants tindran garantit en tot moment la circulació i podran accedir als comerços i portals de les dues voreres.  Aquestes afectacions s’allargaran durant tres setmanes, aproximadament.

El pas de vianants d’entrada al Mercat Municipal, 100% accessible

Aprofitant el tall al trànsit d’aquest carrer, l’Ajuntament realitzarà obres al pas de vianants d’aquesta via amb l’objectiu de fer-la més accessible. Per fer-lo, s’elevarà la calçada per eliminar els desnivells, al mateix temps que obligarà els vehicles a reduir la velocitat en aproximar-se al pas.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat