Tall de circulació al camí de Cal Silet entre el c. de la Carretera de la Platja i el c. de la Carretera de l’Aviació

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb motiu de les obres d'urbanització de la fase 3 de l’ARE Eixample sud, a partir del proper dimecres 10 de juliol, es tallarà el camí de Cal Silet entre el c. de la Carretera de la Platja i el c. de la Carretera de l’Aviació.

En el context de la urbanització d’aquests terrenys es construirà el tram restant de la ronda Sud, que anirà des de la carretera de l'aviació fins al c. de la Carretera de la platja. L’encreuament amb aquesta última via s’organitzarà amb una rotonda. Es finalitzarà també la connexió de la ronda amb els carrers d’Antoni Tàpies, Ernest Lluch i Jaume Casanovas. La previsió és que l'obra tingui una durada de 18 mesos.

El veïnat del barri de les Palmeres tindrà habilitat un accés provisional pels vehicles des del carrer de la Carretera de l’Aviació, i l’accés per a vianants es garantirà sempre des del carrer de Jaume Casanovas i del carrer de la Carretera de l’Aviació. El carrer de Jaume Casanovas entre l’avinguda Onze de Setembre i el Camí de Cal Silet no tindrà sortida i s’hi habilitarà el doble sentit de circulació per garantir l’accés al veïnat, als aparcaments i a la residència.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat