S’instal•len tres nous passos de vianants elevats a proposta dels pressupostos participatius

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Ajuntament del Prat, a través del departament municipal de ‘Manteniment i Serveis Urbans’, ha iniciat avui les obres d’execució per instal·lar tres nous passos de vianants elevats, una proposta sortint dels pressupostos participatius. En concret, aquestes actuacions es portaran a terme entre avui i el pròxim dilluns 22 de juliol a punts de l’Av. Apel·les Mestres, Av. Pare Andreu de Palma i Av. Remolar.

L’obra consisteix en l’elevació de la calçada de tal manera que s’ubiqui el pas de vianants a la mateixa cota que la vorera amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i el confort dels vianants, a la vegada que es redueix puntualment la velocitat dels vehicles.

Els treballs previs i l’execució de l’obra comportaran al llarg de la setmana talls puntuals de trànsit. En concret, dimarts 16, dimecres 17 i dilluns 22, al tram de l’Av. Apel·les Mestres entre Av. Del Canal i carrer Penedès.

Pel que fa els pressupostos participatius, la proposta d’instal·lar passos de vianants elevats va ser la sisena més votada per la ciutadania.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat