S’inicien les obres de remodelació del canal de rec de la Carretera de la Platja

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir d’avui, comencen les obres de remodelació del canal de rec situat a la Carretera de la Platja, a tocar amb la zona del Jardins de Món Racó. L’obra forma part d’una sèrie d’actuacions per adequar i actualitzar l’espai situat entre l’Avinguda Onze de Setembre, la Carretera de la Platja i la cantonada del Carrer de Narcís Baiges.

La previsió de la durada de les obres és de dos mesos. El trànsit per la carretera de la Platja podrà continuar, però per qüestions de seguretat, durant les properes setmanes les persones no podran caminar per aquesta zona i hauran de desviar-se fins la vorera oposada. Tampoc es podran estacionar els cotxes en aquest tram de la via durant aquest període de temps establert per les obres.  

A més a més, fins el 12 de febrer, l'aparcament situat a l'Avinguda Onze de Setembre, entre Carretera de la platja i Jaume Casanovas, romandrà obert només en un 50% de capacitat i les zones afectades aniran canviant en funció de les necessitats. El motiu d'aquest tancament és la realització d'un estudi geotècnic dels terrenys per analitzar-los. 

Procés participatiu

Els Jardins de Mon Racó ja van ser remodelats l'any 2019 després que l'Associació de Veïns de la Barceloneta iniciés un procés participatiu ciutadà amb l'objectiu de conèixer i dur a terme les propostes del veïnat sobre l'espai. Ara, amb les noves obres al canal de rec, es completen les actuacions necessàries per acabar d'ordenar l'espai i introduir vegetació autòctona que protegirà els marges  i millorarà la biodiversitat del canal. 

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat