S’inicia el procés participatiu "Imaginem la plaça de l’Estany de Sant Maurici"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Ajuntament del Prat té previst remodelar la plaça de l’Estany de Sant Maurici durant l’any 2022. Aquesta renovació permetrà fer que la plaça sigui un lloc més amable per a les persones i, conjuntament amb la intervenció sobre l’entorn, també farà que sigui més accessible.

Amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre com es vol que sigui la transformació d’aquest espai, el proper 15 de febrer, i fins al 7 de març, l’Ajuntament obre un procés participatiu de consulta, els resultats del qual orientaran la nova estructura de la plaça i la definició dels seus usos futurs.

Aquest procés s’adreça, fonamentalment, als veïns i veïnes que viuen a l’entorn de la plaça, el teixit comercial i a les entitats properes. El procés convida a repensar els usos, propostes de millora i el manteniment dels mateixos amb l’objectiu de construir conjuntament els criteris que han de contemplar les obres que es durant a terme en el futur.

Participació virtual

Donada la situació sanitària actual, la participació es durà a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes, tallers deliberatius i una enquesta sobre els usos de la plaça. El web Decidim El Prat continuarà sent l’espai central de la participació al Prat, tant pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

També es podran consultar altres processos en actiu, com l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència, els Pressupostos participatius o el procés de remodelació del passeig Ramon Codina.

Per a més informació, també es pot consultar el web municipal elprat.cat/participacio; a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 ext. 5600. Per seguir l’actualitat dels diferents processos es poden consultar les xarxes de El Prat Participa o bé apuntar-se al butlletí Participació.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat