Si teniu un pis i el voleu llogar, un nou programa us garanteix cobrar el lloguer

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Generalitat de Catalunya posa en marxa el programa Reallogem.cat, un projecte que té com a objectiu trobar habitatges per a famílies que estan pendents de rebre un habitatge per part de la Mesa d’Emergència. Com a garantia pels propietàries i les propietàries, es garanteix de forma total el pagament de les rendes a les persones propietàries i la possibilitat de rebre 18 mensualitats de lloguer per avançat.

Aquest programa també servirà per evitar llançaments sempre i quan s’acordi amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya la cessió del mateix i la suspensió del procediment judicial de desnonament. Si hi ha deutes anteriors, les persones propietàries podran rebre una compensació equivalent a sis mensualitats impagades, coma màxim.

Els immobles que poden participar d’aquest programa han de disposar dels següents requisits:

  • Cèdula d’habitabilitat
  • Certificat d’eficiència energètica
  • Estar en condicions de ser ocupats de manera immediata
  • Tenir els subministraments donats d’alta o els butlletins disponibles
  • Tenir una superfície màxima de 90 metres quadrats.

Les persones interessades en participar en aquest programa s’han d’adreçar a Prat Espais i demanar cita prèvia amb la Borsa de Lloguer, de dilluns a divendres, de 9 a 14, trucant al telèfon 93 370 50 54 o bé a l'adreça electrònica habitatge@pratespais.com.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat