Si teniu previst fer obres, consulteu la nova tramitació dels sacs de runa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir d’aquest moment, les persones que realitzin qualsevol tipus d’obres i actuacions que precisin incorporar sacs de runa a la via pública, hauran de sol·licitar la seva autorització a l’ajuntament, amb independència de si es troben exempts de taxes o no. Aquestes autoritzacions s’han de demanar per tot tipus d’accions: des d’obres majors i menors, assabentats d’obres o comunicacions prèvies, fins a les que no derivin pròpiament d’obres, com ara neteja de poda o retirada de mobles vells.

Un cop gestionada la sol·licitud, el departament de Via Pública la tramitarà amb les condicions d’emplaçament, ubicació, retirada, vigència de l’autorització, import i forma de pagament de la taxa que li correspon. Cal remarcar que en els casos d’assabentats i obres menors, els tres primers dies d’ocupació amb un o dos sacs de runa estan exempts de pagament i, en el cas de les obres majors, l’ocupació de la via pública està exempt de pagament durant tot el temps que es realitzi l’obra.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat