S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir d’avui, ja és possible demanar cita prèvia a Prat Espais a través del seu web. D’aquesta manera, s’obre un canal més d’atenció a la ciutadania i s’agilitza l’atenció telefònica.

Per demanar la cita prèvia, cal visitar el web www.pratespais.com i prémer el botó que diu ‘Cita Prèvia’ situat a la part superior dreta. Després s’ha d’escollir la tipologia de tràmit que es vol gestionar i data i hora desitjat. Aquesta nova funcionalitat s’afegeix al portal de tràmits de la web de Prat Espais, que ja ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer en línia sol·licituds sobre diversos temes relacionats amb l’habitatge i l’aparcament públic.

Per a qualsevol dubte o consulta que no es pugui resoldre via web, pot trucar al 933705054 o adreçar-se a les seves oficines, en l’horari d’atenció de dilluns a dijous de 9 h a 14 h i de 15 h a 18 h i divendres de 9 a 14 h. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat