Reunió veïnal per explicar la nova Avinguda del Canal

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’avinguda del Canal serà un gran eix verd que creui la ciutat de Nord a Sud, entre Fondo d’en Peixo i la plaça de Catalunya. El projecte de reordenació del carrer s’ha presentat aquest dijous a la sala d’actes del Cèntric al veïnat de la zona. Aquesta remodelació de l’espai està recollida al Pla d’Actuació Municipal 2020-2023 i té com a objectiu dotar la ciutat d’espais urbans amables, habitables i de qualitat, posant les persones al centre de la vida al carrer.

A més, aquestes obres serviran per renovar i organitzar els serveis que ja hi són: s’endreçaran les instal·lacions aèries i se soterraran els creuaments de cables, millorant la seguretat. A més, es plantaran prop d’una cinquantena d’arbres ja que, actualment, no n’hi ha cap.

Pel que fa a les instal·lacions existents sota terra, es reconstruirà el canal de reg i es desplaçarà al centre del carrer, es renovaran totalment els antics col·lectors municipals, es desplegarà una nova xarxa d’aigua no potable i es renovaran les d’aigua potable, d’enllumenat i de fibra òptica. Paral·lelament, des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona es durà a terme l’obra de rehabilitació del col·lector de la carretera de l’Aviació, des de la plaça de Catalunya fins a l’avinguda de Verge de Montserrat.

Durant aquest any també s’estan executant, paral·lelament, altres actuacions com ara les pacificacions de vies com la creació de carrers amb plataforma única als carrers de Sant Boi, Viladecans i Sant Pere. L’objectiu de tot plegat és crear una ciutat amb entorns amables amb un espai públic de qualitat, una necessitat que s’ha posat de manifest, ara més que mai, amb la crisi de la covid i els diferents tipus de confinament que hem patit.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat