Reordenació del trànsit entorn del barri de la Granja

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant aquesta setmana, s'estan executant les feines d'asfaltat de la Ronda sud i de la cruïlla amb el carrer de la Carretera de l'Aviació. Les feines formen part de l'acabament de les obres d'urbanització corresponent a la primera fase de l'Àrea Residencial Estratègica de l'Eixample Sud.

Amb aquest tall, es pretén començar amb la pacificació de l'entorn, desviant el trànsit per l'avinguda del Remolar, donant prioritat a la circulació de vianants i bicicletes i fomentant els projectes d'eixos verds, tal com es va articular al Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat i preveu també el full de ruta de recuperació front l'impacte de la Covid-19 Ara més que mai, el Prat. La pacificació dels carrers és una actuació que ja està prevista a altres indrets de la ciutat com ara al carrer Sant Pere, Viladecans, Sant Boi, Castella o Frederic Soler. Busca posar als vianants al centre de l'espai públic per tal de reforçar els grans eixos peatonals i verds traçats a la planificació de ciutat i el seu enllaç amb l'entorn natural i agrícola que ens rodeja. 

El veïnat del barri de La Granja podrà d'accedir a la zona en vehicle a través de l'avinguda del Remolar i la plaça de la Granja.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat