Reobren els parcs de jocs infantils del Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb l'arribada de la fase final de la desescalada del confinament, els parcs de jocs infantils del Prat tornen a obrir a partir d'avui divendres.

El departament municipal de Manteniment i Serveis està treballant des de dilluns per desherbar-los -durant els mesos de confinament i desús, la vegetació hi ha crescut molt- i els està netejant amb aigua a pressió. També s'estan revisant els diferents elements, per comprovar que estiguin en bon estat d'utilització i no presentin desperfectes que puguin posar en perill la seguretat dels infants.

Com fer-los servir per garantir la seguretat sanitària

Per garantir la seguretat sanitària i minimitzar el risc de contagi de la COVID-19, l'Ajuntament demana que la ciutadania faci un ús prudent i responsable dels parcs de jocs infantils, evitant-hi les aglomeracions i que els infants hi juguin sota la supervisió de les persones adultes que els tinguin al seu càrrec.

L'Ajuntament recorda que les mascaretes són obligatòries per a les persones adultes i recomanades per als infants a partir dels 6 anys; que cal mantenir una distància mínima de seguretat d'1,5 metres entre persones; que cal rentar-se les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic abans i després de jugar; i que cal netejar les joguines que la canalla porti als parcs abans d'anar-hi.

69 espais per a l'esbarjo dels nens i nenes de la ciutat

El nostre municipi compta amb 69 parcs de jocs infantils, distribuïts de manera equilibrada per tota la ciutat. La ciutadania del Prat considera aquests elements molt importants per a la qualitat de vida urbana, com va quedar demostrat als darrers Pressupostos Participatius, en què els parcs infantils van figurar entre les propostes amb més votacions.

L'Ajuntament del Prat també els considera peces clau per a la qualitat de vida dels nens i nenes de la ciutat, i per això durant els darrers anys hi ha invertit molts recursos per renovar-los i dotar-los de molta qualitat i varietat. Alguns d'ells són accessibles a infants amb diferents discapacitats (auditives, visuals i intel·lectuals).


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat