Què aboquem als contenidors grisos?

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Analitzar quin tipus de residus es llencen al contenidor gris. Aquest és l’objectiu de les “Autòpsies del contenidor gris”, una activitat que es durà a terme a cinc espais diferents de la ciutat, per demostrar, in situ, si aboquem o no els residus al contenidor corresponent. De fet, a la nostra ciutat, hem de continuar fent esforços per arribar al que es demana des d'Europa en aquesta matèria, si atenem a les dades de reciclatge de 2020. 

L’acció consisteix en agafar una bossa del contenidor gris i obrir-la. Allà, totes les persones interessades podran veure si cal separar encara més les escombraries o no. També es resoldran tots els dubtes sobre els materials que s’aboquen a cada contenidor i les conseqüències mediambientals que suposa no fer-ho correctament.

Dates i llocs previstos de l’activitat

Dilluns 22 de novembre, de 9 a 12 h, pl. Roigé i Badia

Dimarts 23 de novembre, de 9 a 11 h, pl. Pau Casals

Dimecres 24 de novembre, d'11 a 13 h, pl. De Catalunya (Sota la pèrgola)

Dijous 25 de novembre, de 17 a 19 h, pl. De la Granja

Divendres 26 de novembre, de 17 a 19 h, Parc del Fondo d’en Peixo

Aquesta activitat s’emmarca dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i que té com a objectiu fomentar les accions sostenibles per reduir els residus així com incentivar un triatge correcte de residus i el seu reciclatge.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat