Primers projectes acabats dels pressupostos participatius

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Tres de les propostes votades per la ciutadania del Prat en els pressupostos participatius de l’actual mandat 2020-2023 ja són una realitat. Es tracta de tres projectes de petita inversió, els primers que s’han executat:

- Instal·lació d’assecadors de vestits de bany als tres centres esportius municipals que disposen de piscina (CEM Estruch, Sagnier i Fondo d’en Peixo). Són petites màquines centrifugadores que s’han col·locat dins dels vestidors i als passadissos que faciliten l’extracció d’humitat dels banyadors en pocs segons.

- Augment del nombre d’aparcaments per a bicicletes al voltant dels centres educatius, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquest mitjà de transport entre l’alumnat, les famílies i el professorat.

- Instal·lació de bancs al llarg del camí de la platja, des de la Granja de la Ricarda i fins al Cementiri del Sud / tanatori.

Amb aquestes tres actuacions ja executades, ara en queden 22 per realitzar, dues de gran inversió i la resta de petita. L’Ajuntament ha destinat 2,5 milions per a implementar aquestes actuacions proposades per la ciutadania i que tenen com a objectiu millorar l’espai públic. Podeu consultar l’estat de la resta de propostes a la plataforma web Plataforma Participa 311.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat