Petites bosses de zones blaves facilitaran l'aparcament als CAP i a Correus

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant els propers dies es posaran en marxa petites bosses d’aparcament de zona blava davant dels tres CAP de la ciutat, de Correus, i a un tram de l'Avinguda.

Aquesta mesura permetrà augmentar la rotació d’estacionament de vehicles i millorar així l’accés als tres ambulatoris de la ciutat i a Correus, així com a l'eix comercial de l'Avinguda de Montserrat, faciltant la disponibilitat d'aparcament per a les persones que acudeixen a fer gestions o compres a aquests indrets. D'aquesta forma, es facilitarà l'accés als centres de salut de persones grans o amb mobilitat reduïda, malalts que visiten els centres d’urgències, així com l'accés a les botigues de l'Avinguda de gent que necessita fer compres puntuals però viu molt lluny, entre d'altres.

En tots els casos, la instal·lació respon a demandes ciutadanes o del comerç de la zona.

Aquestes àrees d’estacionament rotatiu es troben a:

  • El CAP Ramona Via, a la Plaça Montserrat Roig.
  • El CAP i CUAP Disset de Setembre, als carrers Jaume Casanovas i Empúries tot just davant el centre de salut, on  es guanyaran una 12 places per a aparcaments rotatius.
  • El CAP Pujol i Capsada, al carrer Riu Cardener, amb 10 places.
  • Correus, al Passatge Arús, amb 10 places.
  • Avinguda Verge de Montserrat, entre Avinguda Remolar i Avinguda del Canal.

Aquests aparcaments se sumen a les 280 places que ja existeixen a la resta de zones blaves de la ciutat (hi ha 45 a la plaça de l'Església, 9 a la plaça d'Espanya, 33 al carrer Centre i al passatge del rector Martí i Piñol, 88 a l'Avinguda de Montserrat, 61 a la carretera de la Marina i 44 al carrer Lleida),i funcionaran de la mateixa manera: de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 20h, i dissabtes de 9 a 14h, sempre i quan tots aquests dies siguin laborables.

Els vehicles que no contaminen no paguen 

Com en qualsevol altra zona blava del municipi, el temps màxim d’estacionament és de tres hores i la tarifa és de 25 cèntims per quart d’hora. Els vehicles d’emissions zero estan exempts de pagament. Es pot abonar la tarifa a través del mòbil.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat