Oberta la convocatòria per participar al Concurs de Fotografia “Delta del Llobregat”

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els aficionats i les aficionades a la fotografia que ho desitgin ja poden presentar les seves obres al 29è Concurs de Fotografia “Delta del Llobregat. Organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat en col·laboració amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat i amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, aquest certamen vol destacar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat mitjançant la imatge fotogràfica. Després de 29 edicions, s’ha convertit en una convocatòria més que consolidada que cada any resulta un èxit de participació.

El concurs està obert a tothom i s’hi poden presentar tant persones aficionades com professionals de la fotografia, amb un màxim de 5 obres per concursant. Aquestes fotografies s’han de correspondre amb les següents categories: paisatgisme, caça fotogràfica o macrofotografia. Addicionalment, també es premiarà la millor imatge feta per a Instagram. Es proclamaran tres guanyadors per categoria, amb premis de 300, 150 i 100 euros, i un únic guanyador de 150 euros en la modalitat d’Instagram.

Les bases del concurs es poden consultar aquí.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat