Oberta la convocatòria d’ajuts municipals al lloguer d’habitatges

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Ajuntament del Prat posa a disposició de la ciutadania una subvenció per al pagament del lloguer social com a complement per aquelles persones que hagin sol·licitat l’ajuda de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i no hagin aconseguit la prestació. És el tercer any consecutiu que es posa en marxa aquestes ajudes com a mesura de suport en l’accés a l’habitatge.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el proper 11 de juny i els requisits d’accés són els mateixos que els de la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Els imports de l’ajuda se situen entre un 20 i un 40% de la renda total del lloguer amb un màxim de 200 euros mensuals. Per presentar la sol·licitud s’ha de demanar cita prèvia a Prat Espais.

Ampliació també del termini de presentació dels ajuts de la Generalitat

D’altra banda, el termini de presentació de sol·licituds d’accés a les subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya també s’ha ampliat fins el proper 11 de juny. El tràmit es pot realitzar telemàticament a http://tramits.gencat.cat o presencialment amb cita prèvia a les oficines de Prat Espais.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat