Obert un procés de participació ciutadana sobre la declaració del Prat com a zona amb mercat d'habitatge tens

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha obert un procés de participació ciutadana, mitjançant consulta i audiència pública, adreçada a les persones, col·lectius i organitzacions directament afectades per la declaració del Prat com a municipi amb mercat d'habitatge tens. Aquest procés, obert el 25 de maig i que es tancarà el 7 de juny, és una de les fases previstes en el tràmit administratiu que ha de permetre fer efectiva la declaració sol·licitada per l'Ajuntament del Prat i 26 municipis més de l'àrea metropolitana.

Les aportacions i consultes es poden fer a través d'un espai web que ha habilitat l'AMB

La declaració d'àrea de mercat d'habitatge tens permetria l’aplicació de mecanismes de contenció i moderació de rendes en els contractes d’arrendament. Així ho preveu la Llei 11/2020 del Parlament de Catalunya, que permet, entre altres aspectes, rebaixar i congelar el preu dels nous contractes de lloguer en zones amb alta demanda d’habitatge.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat