Noves activitats perquè alumnes participin en la gestió dels espais naturals

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

En el marc del projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat ofereix diverses activitats i propostes als centres educatius de la ciutat. L’objectiu és que els i les alumnes coneguin i participin activament en la gestió d’alguns espais naturals i parcs urbans del municipi, incorporant propostes de servei comunitari.

Aquest curs s'ofereix la possibilitat de realitzar tasques informatives i tècniques dins dels espais naturals protegits i tasques de manteniment en espais agrícoles a la Finca de la Marina (espai on es treballa l’agroecologia). Una altra proposta té com a objectiu la comunicació i difusió ambiental dins del propi centre escolar. Es tracta de dinamitzar el pla d’acció del propi institut o escola, per reforçar l’àmbit de la participació i donar reconeixement a aquesta tasca de suport desenvolupada per part dels alumnes implicats activament en el projecte de sostenibilitat del centre.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat