Noves activitats gratuïtes al CRAM

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El CRAM oferirà activitats gratuïtes durant els pròxims dos mesos a la ciutadania pratenca. Es tracta d’activitats de sensibilització sobre el medi ambient per saber què hem de fer per protegir els animals marins així com la necessitat de tenir cura de l’entorn i l’impacte dels residus a la nostra mateixa platja.

La primera activitat, anomenada ‘Hem trobat un niu de tortuga!’, tindrà lloc el 14 de novembre i el 12 i 28 de desembre a les 12 h. Durant aquesta formació, les famílies descobriran un rastre de tortuga marina i caldrà esbrinar com actuar per protegir-lo de forma conjunta. Les altres dues activitats, que es duran a terme el 28 i 30 de desembre, seran jornades de neteja de la platja en la qual es descobrirà com afecta directament l’acció humana a la conservació i estat de les platges analitzant els residus que es troben.

Tots aquests tallers, cinc en total, tindran lloc a la mateixa fundació, al passeig de la Platja, i caldrà fer inscripció prèvia a reserves@cram.org o al telèfon 93.101.01.70.

Fruit d’aquest conveni amb l’ajuntament, la Fundació CRAM ofereix quatre places de voluntariat per col·laborar-hi un dia a la setmana al matí. Per poder participar-hi només cal ser major d’edat, estar empadronat a la ciutat i un compromís de mínim dos mesos per desenvolupar les tasques de suport requerides.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat