Nova guia d'ús de les Places de Mobilitat Reduïda del Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

En el marc de la nova ordenança municipal de circulació de vehicles, des del Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, s’ha treballat en l’elaboració d’un tríptic informatiu sobre les Places d’aparcament per a persones amb Mobilitat Reduïda (PMR).

Aquesta guia és un recull d’informació amb un mapa amb les ubicacions de les PMR a la nostra ciutat (carrer i equipaments). Al tríptic també es fa una explicació clarificadora de quines persones poden fer-ne ús d’aquestes places.

També s’ha confeccionat un disc horari, per tal d’acomplir amb la nova normativa vigent i permetre així a les persones usuàries marcar l’hora d’arribada a la plaça d’aparcament de la qual estan fent ús.

La guia i el disc horari es farà arribar via correu postal a tots els domicilis dels titulars de targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda de la ciutat. També es farà entrega de tota la documentació a les persones que demanin una nova alta o renovació de la targeta d’aparcament..

La nova guia també es pot consultar telemàticament al següent enllaç.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostres persones amb diversitat funcional, aquí.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat