Nova convocatòria de places de voluntariat al CRAM

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Si teniu més de 18 anys i us apassiona la cura del medi natural així com dels animals, ara teniu l’oportunitat participar en el programa de voluntariat de la Fundació per a la Recuperació d’Animals Marins, situada a la platja del Prat. Els objectius d’aquest voluntariat són:

  • Implicar la ciutadania en una entitat dedicada a la conservació del mar i de les espècies amenaçades.
  • Involucrar la ciutadania pratenca en les accions de conservació mediambiental que es duen a terme des del CRAM.
  • Sensibilitzar sobre les amenaces que afectes la biodiversitat marina.

Les tasques diàries de les persones voluntàries impliquen col·laborar en les cures als animals, donar suport en el manteniment de les instal·lacions, prendre temperatures de l’aigua de les passeres, elaborar les fitxes diàries d’alimentació dels animals o fer actuacions puntuals al centre, etc. No es requereix formació prèvia. Les tasques es poden realitzar en horari de matí, de dilluns a diumenge, ampliable a petició del voluntari o voluntària i segons les necessitats del centre, i durant dos mesos com a mínim.  

Si esteu interessats, envieu un correu a voluntariat@elprat.cat i indiqueu que voleu optar a les places subvencionades per l’Ajuntament del Prat. Aquestes places estan dirigides només a persones empadronades a la ciutat i formen part del conveni que anualment signa el consistori amb l’entitat per oferir activitats gratuïtes a la ciutadania. A banda del voluntariat, els pratencs i pratenques poden a les següents activitats gratuïtes:

  • Hem trobat un niu de tortuga, 29 d’octubre a les 10 h
  • Hem trobat un niu de tortuga, 20 de novembre a les 10 h
  • Neteja de platja, 16 d’octubre a les 10 h
  • Neteja de platja, 6 de novembre a les 10 h

Properament s’obrirà el termini per demanar les entrades a aquestes activitats gratuïtes, trobareu tota la informació a elprat.cat/educacioambiental.

 

 

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat