Nou tractament preventiu de les palmeres contra l'escarabat morrut

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant aquesta setmana i la següent, l'Ajuntament procedirà al tractament fitosanitari de les palmeres del gènere phoenix de la ciutat contra l'escarabat morrut.

Els tractaments es faran en horari diürn, de 7 a 15 h, a les palmeres situades als següents indrets de la ciutat: CEM Sagnier, c. Riu Anoia, c. Riu Cardener, av. Onze de Setembre, jardins Mon Racó, jardins Germans Lumière, rotonda de la Nissan, jardins de la Pau, jardins de la Ribera, pl. Mestre Ventura i Tort, pl. Constitució, pl. Roger i Badia, c. Carretera de la Marina, camí de la platja, horts municipals, Cementiri del Sud, jardins d'Andalusia, av. Verge de Montserrat, pl. Pau Casals, jardins Francesc Macià, Torre Muntadas, c. Gaiter del Llobregat, jardins Àngel Guimerà, parròquia Sant Pere i Sant Pau, parc Fondo d'en Peixo, c. Doctor Soler i Torrens, pl. Granja, església Sant Cosme, psg. Ramon Codina, c. Tarragona, jardins Joan Salvat Papasseit i jardins Hort de la Virtudes.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat