Nou tractament intensiu contra l’escarabat morrut a les palmeres de la ciutat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els darrers anys, l’Ajuntament del Prat ha realitzat controls periòdics de les palmeres que tenim repartides per la ciutat. En alguns casos, s’han detectat afectacions molt importants produïdes per l’escarabat morrut (Rhynchopphorus ferrugineus). Aquest insecte pot arribar a matar palmeres i és una de les pitjors plagues per a les plantes i jardins ornamentals dels municipis. El símptoma més evident d’aquesta afectació és el canvi de color i caigudes de les fulles de la part superior de la palmera.

Les actuacions fitosanitàries consisteixen a fer tractaments preventius periòdics amb l’aplicació d’un producte directament sobre les axil·les de les fulles de les palmeres, segons les indicacions del Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Les palmeres en tractament es poden trobar al palmeral de la platja, als jardins de la Pau, d’Angel Guimerà, Torre Muntades, Plaça Pau Casals, La Granja i Sagnier entre d’altres.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat