Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant les nits dels propers dies 18 i 19 d'agost, entre les 22 h i les 6 h, l’Ajuntament durà a terme un tractament fitosanitari pel control de la mosca blanca a diverses espècies d’arbres de la ciutat. Aquest és un tractament de repetició per acabar de controlar les poblacions d’insectes que ja es van tractar el passat mes de juliol.

Aquestes actuacions es realitzaran a l’avinguda Onze de Setembre entre el carrer Riu Túria i l'avinguda del Remolar,  al passeig i patis interiors de Lluís Serra Giribert (antic Joan Carles I),  a la plaça d'Orcasitas, a la carretera de l'Aviació entre el carrer de Cervera i el carrer de Teresa Pàmies,  al carrer de Jaume Casanovas entre carrer de Lleida i Onze de setembre, al carrer Major,  al carrer de Nicolás Mª Urgoiti i al passatge Rector Martí i Piñol.

L'Ajuntament vigila periòdicament els arbres i plantes de la ciutat per decidir el moment oportú de cada actuació fitosanitària. Cada any, aquestes intervencions canvien en funció de les temperatures i les precipitacions, que ajuden a controlar algunes plagues. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat