Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant les nits dels propers dies 26, 27, 28 i 29 de juliol, l’Ajuntament durà a terme un tractament fitosanitari pel control de la mosca blanca de diverses espècies d’arbres de la ciutat: els plàtan, els tarongers i la psil·la de la tipuana. Aquestes actuacions es realitzaran a Sant Cosme, a l’Avinguda Onze de Setembre fins a la Ronda Sud, l'Avinguda Verge de Montserrat, al carrer Lleida i Girona, i diversos indrets del nucli antic com ara el carrer Major i el carrer de Nicolás Mª Urgoiti, entre d’altres.

La mosca blanca és un insecte que apareix en climes humits, especialment a la primavera i l’estiu. Són molt petites i capaces de debilitar els arbres o plantes des de l’arrel. És molt important treballar de forma preventiva perquè, un cop ja ha s'ha reproduït notablemen t en una planta, és molt difícil de controlar.

L'Ajuntament vigila periòdicament els arbres i plantes de la ciutat per decidir el moment oportú de cada actuació fitosanitària. Cada any, aquestes intervencions hi canvien en funció de les temperatures i les precipitacions, que ajuden a controlar algunes plagues. Els productes que s'abocaran per aquesta actuació són Deltametrin 1,5% i sabó fosfòric. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat