Nou rècord d’adhesions al manifest contra l’ampliació de l’aeroport: 50.000 persones i gairebé 900 entitats

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Les adhesions a la declaració “Preservem el delta. Protegim el clima. No a l'ampliació de l'aeroport” no s’aturen. Avui s’ha arribat a la xifra de 50.000 persones que, a títol individual, volen mostrar el seu rebuig total a l’ampliació de l’aeroport, que comportaria la destrucció del delta del Llobregat així com el tresor de la Ricarda. A més a més, prop de 900 entitats també s’han volgut posicionar contra la destrucció d’aquesta zona natural. Aquestes xifres demostren que, en només set dies, 10.000 persones més s’han adherit a la declaració i 200 entitats han fet el mateix.

A la declaració, que es pot trobar al web municipal  elprat.cat/niunpammes, s’exigeix l’aturada d’aquesta ampliació tot i els acords entre el govern central i la Generalitat de Catalunya, i es reclamen mesures reals per aturar el canvi climàtic, que és ja una realitat amb les temperatures que patim, precisament, durant aquests dies d’agost. A més, es demana estudiar altres opcions alternatives com ara els models d’èxit d’aeroports com ara el de País o Roma.

Us recordem que si vosaltres també voleu mostrar el vostre rebuig a l’ampliació de l’aeroport, esteu a temps de signar la declaració així com penjar un domàs reivindicatiu al vostre balcó i que es pot aconseguir de forma gratuïta a l’edifici de l’Ajuntament, a la Plaça de la Vila, Cases d’en Puig i l’OMISC.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat