Neix l’Aula d’Energia

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A causa de l’augment de la demanda d’informació sobre el funcionament, per exemple, de les tarifes elèctriques, el mercat de l’energia o com funcionen les plaques fotovoltaiques, la Casa de l’Energia posa en marxa dos canals de comunicació a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials. L’objectiu és donar resposta a aquelles persones amb o sense coneixements previs sobre el que es treballa a la ciutat en l’àmbit energètic.

D’una banda, i com a projecte d’alfabetització en energia, es posa en marxa l’Aula de l’Energia, amb contingut web i formacions per a tots els públics. D’aquesta manera, qualsevol persona podrà consultar des de la definició d’un megawatt o assistir, de forma virtual o presencial, a xerrades i formacions sobre energia. Es tractaran qüestions d’actualitat i l’equip tècnic estarà a disposició per resoldre qualsevol dubte a traves de les xarxes socials. És un espai dinàmic i en constant evolució obert a la participació ciutadana.  

D’altra banda, l’equipament ha posat en marxa una pàgina especialitzada de  Solicita Informaciónedin, en la qual s’explicaran aquells projectes des d’una perspectiva tècnica, per a aquells que vulguin fer recerca. Aquestes xarxes se sumen a les ja existents, a Facebook, Instagram i Twitter, tot plegat per apropar a la ciutadania totes les passes que, des de l’Ajuntament, s’estan duent a terme per aconseguir la transició energètica.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat