Millores als centres educatius tot aprofitant l’estiu

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant les properes setmanes, l’Ajuntament durà a terme diferents obres a un total de vuit centres educatius públics de la ciutat. Són majoritàriament accions destinades a l’adequació dels espais per dotar-los de més accessibilitat o arranjaments necessaris.

Pel que fa a les escoles bressol, a la Sol Solet s’adaptarà l’entrada de subministraments a la cuina amb una plataforma. Les actuacions a les escoles d’infantil i primària són: a l’escola Galileo Galieli s’habilitarà una sortida d’emergència pel carrer Aneto, al Charles Darwin es construiran uns lavabos adaptats a la primera planta i al Sant Jaume se substituirà la tanca de preescolar. Per la seva banda, a l’escola d’educació especial Can Rigol, es canviaran els vidres del gimnàs de la primera planta.

Als instituts escoles també n’hi hauran intervencions. D’una banda, a l’Institut Escola Pepa Colomer es reformaran i adequaran la primera i segon planta d’acord amb el conveni signat amb la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, a l’Institut Escola del Prat es realitzaran feines d’arranjament de la cantina.

Prova pilot a l’escola Josep Tarradellas

Com a novetat, fora de les obres de manteniment i arranjament que es realitzen a la resta d’equipaments, cal destacar la conversió de la pista de ciment del pati de l’escola Josep Tarradellas. Com a prova pilot, es col·locarà paviment multicapa en la pista amb l’objectiu de reconvertir l’espai per acabar amb el predomini del futbol com a principal esport practicat i donar pas a dinàmiques multiesportives. El projecte compta amb la dotació d’equipament esportiu i marcatge de pistes de diferents disciplines perquè hi puguin conviure a l’estona d’esbarjo.

Algunes d’aquestes intervencions compten amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, amb un import total de 76.453,68 € procedent del Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, en el marc del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat