Més serveis a la platja: agents per a la convivència

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Un any més, diversos equips d’agents per a la convivència treballen a la platja del Prat. L’objectiu de la seva presència és informar sobre els usos dels espais així com la promoció d’actituds i conductes cíviques a la platja, tal com ja es fa diàriament al nucli de la ciutat. A través del diàleg i de la proximitat es fomenta la corresponsabilitat en l’ús de l’espai públic i dels espais naturals protegits. Els horaris d’aquests agents són:

  • De dilluns a divendres de 9:30 a 19:00 h (dilluns fins les 18 h)
  • Dissabte i diumenge de 9:30 a 14.30 h i de 15:00 a 19:15 h

La qualitat de l’aigua, excel·lent

La nova analítica de control de la qualitat de l’aigua mostra que el seu estat és excel·lent i la seva temperatura és de 28,1ºC.

Noves dutxes disponibles

A partir d'aquest cap de setmana també estan ja disponibles la dutxa amb cadira per a les persones amb diversitat funcional a l'accés 18. També en aquest accés s'ha instal·lat una passera fins aigua i plataforma per facilitar bany adaptat així com el canal de sortida d'embarcacions. La dutxa de l'accés 19 també estarà a ple rendiment a partir d'aquest cap de setmana. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat