Més d’una vintena d'artistes graven una cançó contra l'ampliació de l'aeroport

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb el suport dels ajuntaments del Prat i de Barcelona, l’expresident de l'Associació de cantants Lluís Marrasé (Creu de Sant Jordi, Premi Barnasants a l’Activisme Cultural) ha impulsat la iniciativa "Som Natura!", títol de la cançó que ha compost per contribuir a denunciar els plans d'ampliació de l'aeroport per part d'Aena, que suposarien la destrucció de l'espai natural protegit de la Ricarda.

Diverses veus i grups representatius del panorama musical català s'han afegit a la iniciativa i interpretaran col·lectivament la cançó. Els arranjaments i producció musical estan a càrrec de Joan Vinyals (guitarrista i productor de Juan Perro/Santiago Auserón),els arranjaments de corda són de Joan Albert Amargós (Premi Nacional de Música,  Premi Ciutat de Barcelona d’Espanya, Millor Disc de l’Any),els teclats de Josep Mas "Kitflus" (director musical de Joan Manuel Serrat),la guitarra acústica de Pep Sala i la direcció vocal de l’actriu i cantat Mone Teruel. Entre els intèrprets participants ja hi ha confirmats Lluís Llach, Gerard Quintana, Lídia Pujol, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (Buhos),Sicus Carbonell, Marc Martínez i Natxo Tarrés. La llista no està encara tancada i s'espera que aviat s'hi afegeixi una figura internacional. 

S'espera poder presentar el videoclip de la cançó el 2 d'octubre, Dia Internacional de les Aus. Els beneficis que produeixi la comunicació i comercialització aniran íntegrament destinats a diverses entitats ambientals de defensa del delta del Llobregat. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat