Més de 30 persones participen a la 2a trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El passat cap de setmana va tenir lloc als jardins de la Pau la segona sessió de l’“Apropa’t i opina: espai de convivència”, un en espai de dinamització comunitària posat en marxa des del Programa de Convivència i Civisme de l’Ajuntament, que va tenir la tinença responsable d’animals com a eix central.

Sofà, símbol de convivència

El divendres es va organitzar, al voltant del Sofà de la Convivència, un seguit de dinàmiques on la gent va poder manifestar la seva opinió davant a diferents qüestions sobre la tinença responsable d’animals. 
•    Tenir gos ajuda a tenir vincles amb el veïnat? 
•    Els gossos dificulten la convivència als carrers?
•    S’ha de preguntar a la persona propietària abans d’apropar-nos a un gos?

La sessió va estar dinamitzada per les agents per a la convivència i va ser rebuda molt satisfactòriament per famílies i les persones amb gossos que es van apropar a participar de l’activitat.

També hi va participar Joaquim Bartolomé, tinent d'alcalde d'Acció Ambiental, Energia, Serveis i Ciutadania, per respondre dubtes i preguntes i compartir opinions.

Mireu les fotos del Sofà de la Convivència.

“Jo tinc gos i sóc responsable”

El dissabte es va organitzar una passejada cívica, sota el lema “Jo tinc gos i sóc responsable”, que va tenir molt bona acollida entre les persones participants, que van ebre eines sobre com millorar la convivència entre animals i persones a l’espai públic, gràcies als educadors canins que van dinamitzar l’activitat. 

Mireu fotos de la passejada.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat