L'Institut Baldiri Guilera, nominat als VI Premis Llobregat, en la categoria Afluent Verd

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A principis de novembre, la revista "El Llobregat" es feia ressó del treball de l’Institut Baldiri Guilera del Prat en quant a la seva tasca en l’educació ambiental: “Un institut del Prat fa consciència ambiental des de fa 30 anys amb una miniatura del delta. Una de les professores que fa servir ara aquest espai el va gaudir quan era alumna”, deia l’article.

D’aquesta manera, la revista i els seus lectors es van assabentar del compromís d’aquest centre amb l’educació ambiental. I, més concretament, amb l’aposta del Baldiri per posar en valor l’ecosistema local, apropant els espais naturals del Delta del Llobregat a l’alumnat.

A partir d'aquesta notícia, l’Institut Baldiri Guilera ha estat nominat als VI Premis Llobregat, en la categoria d’Afluent Verd. Aquest premi vol reconèixer la tasca de persones o entitats del territori, i es sabrà el nom de les premiades el 2 d’abril, en una gala que se celebrarà a l’Auditori de Cornellà.

La nominació ja és un reconeixement a aquesta trajectòria de tres dècades treballant l’educació ambiental i els ecosistemes locals. El centre forma part de la "Xarxa El Prat, escoles més sostenibles”, integrada per 23 centres de la ciutat. A més, l’Institut Baldiri Guilera realitza activitats educatives entorn al seu espai verd, en el qual s’inclou una bassa, i desenvolupa aquestes activitats amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de les Subvencions d’Innovació Pedagògica per a centres que formen part de la Xarxa d’escoles més sostenibles, i les activitats generades per la pròpia xarxa. Amb tot això, el centre dinamitza el seu espai verd, que compta amb la bassa abans mencionada, un hort, un hivernacle i fins i tot hi ha hagut un espai per a l’observació d’aus.

Voteu la candidatura

Si voleu donar suport a la candidatura de l’Institut Baldiri Guilera, encara sou a temps clicant en aquest enllaç.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat