Les zones blaves del Prat tornaran a estar operatives el 2 de juny

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El proper dimarts 2 de juny entraran de nou en servei les zones blaves d'aparcament del Prat, en horari i funcionament habituals. Des de l'inici de l'estat d'alarma aquests espais han estat gratuïts, ja que la població havia d'estar confinada i els desplaçaments molt restringits. Ara, però, amb el procés de desescalada, l'objectiu de la zona blava torna a tenir el seu sentit, com és la regulació de la rotació de vehicles. 

Per donar un marge de temps a la població per adaptar-s'hi, l'Ajuntament ha decidit posposar una setmana l'entrada en servei de la zona blava després que avui dilluns, 25 de maig, el Prat hagi entrat a la fase 1 de la desescalada.

L'empresa municipal que gestiona les zones blaves, Prat Espais, ha començat una campanya informativa, mitjançant rètols a parquímetres i vehicles. Així mateix, desinfectarà a fons els parquímetres i dotarà els empleats equips de protecció individuals.

Així mateix, a partir del proper dimarts, 2 de juny, tornarà a obrir també el servei d'aparcaments en rotació als aparcaments del Cèntric, Montserrat i Marina.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat