Les orenetes tornen a la nostra ciutat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Cada any, durant els mesos de primavera i mitjans d’estiu, centenars d’orenetes, falciots i ballesters inunden els nostres cels i fan els nius als nostres edificis. Els ballesters ja s’han vist en pas migratori i en podem trobar orenetes, tant de vulgars com de cuablanques, prop de les lleres del riu, mentre cacen tota mena d’insectes. Recordem que aquestes aus cada estiu ens ajuden a controlar els mosquits de manera natural.

Properament, s’espera que més aus d’aquesta espècies arribin al Prat per construir els seus nius i omplin els nostres cels amb les seves siluetes i cants. Si hi teniu interès, esteu atents i mireu al cel, potser sou testimoni de la seva arribada. Podeu fer-ne el seu seguiment al llarg d’aquests mesos si participeu en el projecte municipal de seguiment de la biodiversitat BioPrat, de la plataforma Natusfera, o bé, al Projecte Orenetes i al Registre d’observacions de l’Institut Català d’Ornitologia.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat