Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

En 15.000 m2, Fundesplai ha construït una gran exposició 'Menja, Actua, Impacta' per explicar com afecta el sistema alimentari actual a la salut de les persones i al planteta. Especialment, els productes procedents d’animals produeixen un impacte difícil de gestionar i totalment insostenible en un futur. Amb l’objectiu de sensibilitzar i proposar alternatives a aquest sistema, l’exposició serveix per donar dades i situar el problema amb panells informatius, vídeos , infografies i  una experiència immersiva. La visita a l’exposició es pot complementar amb tallers temàtics.

Ara, l’Ajuntament del Prat ha arribat a un acord amb Fundesplai perquè, a partir d’aquest mes i també durant el pròxim curs escolar, els centres educatius i grups organitzats d’adults de la ciutat puguin visitar-la i participar a les activitats adaptades a cada franja d’edat. L’exposició també es pot visitar durant aquest estiu, així com una activitat per infants més grans d’11 anys, l’Escape Food 2050, un singular escape room d’aquesta temàtica.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat