Les energies renovables, a estudi a les escoles

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Quina diferència hi ha entre fonts d’energia renovables i no renovables? Quin paper tenen les renovables en el nostre dia a dia? Quines potencialitats tenen? Sota aquest paraigües d’interrogants, l’alumnat pratenc ha pres part d’una activitat d’anàlisi i pràctica sobre aquest tipus d’energia verda i neta.

L’activitat, anomenada 'Funcionem amb renovables?' ha consistit en observar i experimentar, a través de diferents kits, com funcionen els diferents tipus d’energies renovables, així com conèixer els seus nombrosos avantatges, el més important: el seu efecte i contribució a la lluita contra el canvi climàtic. Al mateix temps, també s’ha reflexionat sobre l’ús i consum que en fem de l’energia i com és necessari regular el que gastem per reduir les emissions de CO2.

Es tracta d'una de les nombroses activitats sobre educació ambiental i energia que es duen a terme als centres educatius de la ciutat promoguda per l'Àrea Matropolitana de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament del Prat. En total, han participat en aquesta formació gairebé 40 grups de 13 escoles i instituts de la ciutat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat