L'entitat AMar realitzarà una neteja de la platja el proper divendres

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'entitat AMar organitza una neteja de la platja del Prat el proper divendres 13 d’agost a les 19 h, conjuntament amb l’equip de socorristes que hi treballa al nostre litoral. És una de les accions que l’entitat duu a terme per posar en valor la necessitat de preservar els valors naturals de l’entorn, especialment el del mar, amenaçat per la brutícia i els plàstics que deixem a la sorra o aboquem a l’aigua.

AMar neix de la necessitat urgent de formar una societat compromesa amb la conservació i preservació del medi marí. És un grup de persones bussejadores amants del mar que, conscients de l’estat en el que es troben els nostres oceans, volen fer arribar a la major quantitat possible de persones el coneixement sobre els problemes que afecten actualment als ecosistemes marins i les possibles solucions que podem prendre a nivell individual i/o col·lectiu. AMar treballa amb una xarxa de centres de busseig sostenibles compromesos amb el món marí.

Si voleu formar part d’aquesta activitat, heu d'emplenar el formulari d'aquest enllaç. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat