L’aparcament dels Espais Naturals del Riu, zona verda

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir de dissabte, l’aparcament de Cal Tet serà zona verda durant els caps de setmana i festius, de 9 a 21 hores. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar aglomeracions a la zona dels Espais Naturals del Riu així com incentivar que les persones que venen de fora del Prat per visitar la nostra ciutat facin ús del transport públic. 

Les persones que resideixin a la ciutat tenen la possibilitat d’aparcar el seu vehicle de forma gratuïta amb el distintiu que anualment s’envia als domicilis. Pels vehicles dels no residents, la tarifa que s’aplicarà és la mateixa que la de la platja, és a dir, la corresponent a la zona blava. Els vehicles que tinguin l’etiqueta de “zero emissions” estan exempts de pagar per l’estacionament durant el temps màxim permès. Durant aquest primer cap de setmana, n'hi haurà personal municipal per informar sobre la nova zona verda. 

Recordem que el distintiu de vehicle resident es va enviar al mes de gener i els i les propietàries de vehicles, i que estiguin empadronats a la ciutat, que no disposin del distintiu o l'hagin perdut, cal que es posin en contacte amb l’empresa municipal Prat Espais, al telèfon 93 370 50 54, per sol·licitar-ho.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat