L'aparcament de zona blava de Verge de Montserrat reobre divendres

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest divendres 20 de desembre reobrirà la zona blava d’estacionament regulat en superfície del tram central de l’avinguda Verge de Montserrat, unes 80 places entre Carretera de la Marina i av. del Canal. Fa uns dies van obrir els aparcaments municipals subterranis

Amb aquesta reobertura, tres grans eixos comercials del Prat (Verge de Montserrat, Carretera de la Marina i Lleida) disposaran de zona blava d'estacionament regulat en superfície al seu voltant. 

Més agilitat i rotació de vehicles

L’objectiu d’aquest servei es proporcionar més agilitat i una elevada rotació de vehicles als voltants de zones de serveis i comercials de l’entorn, per tal de facilitar a les persones usuàries l’estacionament del seu vehicle durant un període de temps limitat, per realitzar les seves gestions.

En aquestes zones hi poden estacionar tots els vehicles amb el comprovant horari corresponent emès pel parquímetre, durant el temps màxim que indiqui el senyal.

Consulteu horaris i tarifes.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat