L’aparcament de Cal Tet continuarà tancat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb motiu de l’apertura del confinament, de local al comarcal, l’afluència de persones als Espais Naturals del Riu ha estat molt elevada durant les últimes setmanes, especialment durant el darrer cap de setmana. Per aquest motiu, s’ha decidit tancar durant les properes setmanes l’aparcament de Cal Tet, ja que és una zona que pot aglutinar moltes persones en un mateix indret i fer impossible l’acompliment de les mesures de seguretat decretades per la covid-19.

Es proposa, per tant, no utilitzar el vehicle privat per arribar a la zona i anar caminant durant tot el recorregut. Com a alternativa, es pot fer el mateix recorregut amb els autobusos PR2 i PR3, els dissabtes, i el PR3 els diumenges fins el Tanatori. A més a més, també es recomana diversificar les activitats als diferents punts d’interès de la ciutat: la llera del riu, la platja, el Parc Nou, el nucli urbà, etc., o bé gaudir de l’oferta de gastronomia local.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat