L'Ajuntament tracta les plagues estivals dels arbres de la ciutat per mantenir-los sans i evitar molèsties al veïnat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb l'arribada de l'estiu s'intensifiquen les plagues d'insectes que afecten els arbres de la ciutat i que, en algunes ocasions, poden causar molèsties a les persones. 

L'Ajuntament controla permanentment l'estat de salut de l'arbrat urbà i la presència de plagues. Les espècies més afectades en època de calorades són els plàtans, els tarongers amargs i les tipuanes. Els tractaments plaguicides s'han de fer en el moment idoni, per tal que el producte fitosanitari sigui efectiu i arribi a controlar la plaga.

Tractament dels oms

En aquests moments, una de les plagues que comença a proliferar és la galeruca dels oms, un escarbat que té una capacitat de reproduir-se i devoradora molt alta. Aquests insectes s'alimenten de les fulles dels oms, deixant-les foradades i transparents. 

L'Ajuntament tractarà els oms de la ciutat durant la nit del dimarts 28 de juliol, de 22 a 6 h. Al document enllaçat al final d'aquesta informació podeu consultar els indrets on s'actuarà.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat