L'Ajuntament substitueix arbres vells, morts o malalts de diversos carrers

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat fa dies que està duent a terme tasques de plantació d'arbrat urbà d'alineació. Les plantacions es fan, fonamentalment, per substituir arbres morts, envellits, malalts o amb problemes d'intestabilitat que suposen algun risc de caiguda. 

Av. Josep Anselm Clavé

A la "rambla" fa uns anys que es va prendre la decisió de canviar els pollancres per lledoners, ja que aquells havien arribat al final de la seva vida i començaven a patir malalties que es manifestaven amb el podriment de l’estructura del tronc, amb risc de caigudes.

Per tal d’evitar la sensació de pèrdua del “túnel verd” que té aquesta avinguda es va decidir canviar-los progressivament. Aquest any encara resten 10 pollancres al tram entre el c. del Prat i la pl. d’Espanya.

C. Joan Miró

En aquest carrer s'han retirat alguns arbres i els nous es plantaran el dilluns dia 16. Normalment, la retirada dels vells i la plantació dels nous es fa el mateix dia, però en aquest cas, per un problema amb una màquina, la plantació s'ha traslladat a dilluns.

Els arbres substituïts són aurons americans, que ja estaven molt envellits i amb l'estructura inestable, i els nous són freixes.

C. Penedès

Igual que al carrer de Joan Miró, es retiren alguns arbres i els nous es plantaran dilluns. En concret s'han retirat tres mèlies i es plantaran tres acàcies del Japó, més altres dues en el lloc que van deixar lliure dues mèlies retirades durant l'hivern passat. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat