L'Ajuntament instal·la estacions d'autorreparació de bicicletes

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha instal·lat una estació de reparació de bicicletes al parc del Riu (ronda de Llevant amb Verge de Montserrat) i en els propers dies n'instal·larà una altra al punt d'informació turística de Can Camins, a prop de la platja. Aquests indrets han estat triats perquè hi passen moltes bicicletes.

Aquestes estacions d'autorreparació i manteniment de bicicletes permeten subjectar els vehicles mitjançant uns ganxos amb gomes que faciliten una manipulació còmoda i correcta de la bici. L'estació inclou diverses eines com una bomba de peu d'aire per inflar les rodes, claus hexagonals allen de diferents mides, clau anglesa, alicates, tornavís pla i d'estrella i palanques per treure la coberta de la roda. Les eines estan subjectes a l'estació mitjançant cables d'acer.

Per poder utilitzar l'estació cal introduir-hi una modena, que serà retornada quan s'acabi de fer servir (de manera similar a com funcionen els carrets dels hipermercats). 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat