L'Ajuntament atorga subvencions a propietaris que posen el seu pis a la borsa de lloguer social de Prat Espais

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest dilluns, la junta de govern local de l'Ajuntament del Prat ha aprovat la concessió de 34.450 euros en subvencions a 30 persones propietàries de pisos al Prat, que els han posat a disposició de la borsa de lloguer social de l'empresa municipal d'habitatge, Prat Espais.

Actualment, gairebé 300 propietaris/es de pisos a la nostra ciutat confien en la borsa de lloguer i en el programa de cessió social de l'Ajuntament per llogar els seus habitatges amb garanties i a un preu assequible. Aquests propietaris gaudeixen d'avantatges com:

  • Bonificació del 95 % de tributs i taxes locals (IBI, Impost sobre construccions, instal·lacions i obres, taxa per llicències, actes comunicats d'urbanisme ...).
  • Subvencions de l'Ajuntament de fins a 1.500 € per a millores de l'habitatge, assegurances, certificat energètic, cèdula d'habitabilitat ...
  • Subvencions del Consorci Metropolità de l'Habitatge per a millores en l'habitabilitat de l'habitatge.

Borsa de lloguer

Els contractes de lloguer mediats per Prat Espais consisteixen en una quota mensual màxima de 600 euros, amb diverses garanties tant per a llogaters com per a propietaris. La mediació de Prat Espais dona com a resultat que la incidència de conflictes o situacions de morositat es donen amb molta menor freqüència que en el mercat privat.

Queden diners per a més subvencions

L'Ajuntament encara disposa de més de 15.500 € per a subvencions a propietaris/es que posin el seu pis a disposicó de la borsa de lloguer de Prat Espais, ja que el consistori disposa de 50.000 € per a aquesta finalitat en la convocatòria de 2020, que finalitza el 15 de desembre. Per tant, l'Ajuntament anima els i les propietaries que encara no ho han fet a que posin el seu pis a la borsa de lloguer social perquè puguin gaudir dels avantatges descrits i, a més, contribeixin a garantir el dret a l’habitatge a la nostra ciutat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat